Pages

Thursday, December 30, 2010

ko sape ek khairul Fahmi Che Mat?



sana sini dok cite pasal mamat nie kan, sape le pulak mamat nie aku pun tak tau, tengok gambar kat blog2 korang owhh...mamat mate sepet nie rupanya. semalam aku ada tengok dia gak dah camera dok fokus kat dia, banyak kali gak lah pengulas dok sebut, ada aku kisah ko sape heheh...hampeh kan aku, tak kenal. masa semalam aku tengok dia naik ambik hadiah tu, korang tau dalam kepala otak aku cakap pe, eh ada gak ek mamat cina dalam pasukan malaysia, takan pemain import korea lak kan, sebab m'sia ner ada pemain import pun kan. thah le, aku pun tak tau hahaha


 
semalam tengok tak ensem sangat, arinie usya2 gambar masa mula2 depa couple, cute lak rambut camtu, cam pelakon korea lak heheh...terlalu obses ngan cite korea hik2..siapa lak sebelah dia tu ek..nie awek dia tau, ada kisah cinta depa lagi tau dalam blog awek dia, tiba2 lak aku terminat nak baca setelah tengok gambar dia dulu2 hahahah. suka lah time rambut kat atas tu,oooppppss sila sedar dia adalah bf orang ok. buatnye bf aku terbaca aku tulis camni, mau gaduh nie, tapi xpe relax2 terus kan membaca n aku akan tulis lagi. lagipun bf aku ner tau pasal blog aku nie.
 
awek dia cute gak kan, mula2 tengok gambar dalam masa dia tengok perlawanan bola sepak kat bukit Jalil tu, nampak cam biasa je. setelah make-up baru aku perasan dia cantik gak kan, keje pe thah le, model ke? thah ada je gambar ala2 model kat blog dia, nyibuk tol aku nak tau gak kan.kalau korang nak nyibuk2 gak leh baca kat blog awek dia ok


6 comments:

elleyayah . said...

dia famous kot skrg nih.blog gf dia pun da rmi follower.komen beratus2 kot.fanpage fb pn sme.follower 2k gitu.

LyNn'Azlina said...

dah usha blog awek dia..hehe..glemer terus...

alinac lover said...

selamat tahun baru ya

elleyayah . said...

kan.cepat je awek dia famous.hehe

Myra Jay said...

Hehee, dia glemer sbb cekap & yangkas..

Iz, meh join GA nie..
http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/01/izamir-ridzwan-pendrive-giveaway.html

alinac lover said...

heheh bole pulak lambat tahu ek

Newer Post Older Post Home