Pages

Wednesday, December 8, 2010

Giveaway Separuh Jiwang



aku separuh jiwang ke..ada le sikit2, korang yang lain pun separuh jiwang gak kan, buat2 tak ngaku lak heheh. aku di tag oleh kie-yu - R4T

sila klik BUKAN BELOG JIWANG untuk join


Syarat-syarat:

  • Buat satu entri bertajuk 'Giveaway Separuh Jiwang'..buat entri simple2 pun takpe..DONE
  • Mesti follow blog weeda ni supaya senang nak tahu update pasal GA ni..kalau nak unfollow balik lepas habis GA ni pun weeda tak kisah.- DONE
  • Letak banner kat atas ni dalam entri tu dan link kan ke entri ni..dan letak banner kat sidebar jugak..-DONE
  • Tinggalkan link entri giveaway korang kat kotak komen entri ni..- DONE
  • Tag 3 orang kawan ye..
kena tag 3 orang kawan je...ok aku nak tag semua orang yg baca kat sini boleh...korang baca maksudnye korang dah di tag ek...aci tak buat camtu hehehe...

hadiah dia cam best je. barang free memang best tau so apa lagi join cepat 

Tarikh tutup GA ni adalah 3 Januari 2011...sebulan tempoh GA ni tau..



p/s : korang kena join GA aku gak tau :)

1 comments:

elleyayah . said...

elly pun join gak GA nih.gudlak tau~same2 nntkan result :D. keep in touch~

Newer Post Older Post Home