Pages

Wednesday, December 22, 2010

antara hadiah my GA

Fridge Magnet dari cameron
UNTUK YANG RAJIN DATANG MELEPAK KAT BLOG AKU
sekarang korang leh kira berapa hadiah yang aku nak bagi ok...
en3 hadiah bersambung...
sila tunggu lagi ok
ADA LAGI TAU



yang belum join pe lagi cepat2 le join duedate  31/12/2010
hadiah utama ( tirai pintu ) tak ramai yang nak rebut, sape yg rajin komen banyak2 tu comfim2 leh dapat ngan mudah : )


UNTUK JOIN KLIK SINI

9 comments:

Nur Ezzat said...

wah wahhh~ bestnyeeee... ngeee =)

LyNn'Azlina said...

alamak!adiah tu my feberetla...Skang ni tgh minat nk kumpul FM!lagi2 yg strawberi tu..sila kasi sayala cik izyanti yer...hehe

izyanty collection said...

ezat : best ek..rajin2 le jeguk sini :)

lyna : nak ek, boleh sangat...rajin singgah sini ok :)

kakngah said...

yessss!! i luv FM
menjak menang GA dpt FM 2 ketol.. terus gian kumpul FM.

hopefully kali ni ada luck jugak :)

Ya ALya said...

bestnya FM....saya peminat FM....

elleyayah . said...

wah2..sgt teruja nk dtg hadiah tu.hrp2 elly la yg bertuah tau.hehe

elleyayah . said...

letak kat peti ais lawa ni kan. lat year elly g holiday ngn famili kt cameron.mmg best la.sejuk.kt bilik xd aircond kan.

Myra Jay said...

Xdpt tirai dpt FM pun jadila, leh wat koleksi kt fridge.. Iz, bg kat Myra 1 na..hehee

elleyayah . said...

same la.kalau xdpt tirai lngsir.dpt fm pn oke lah.nk wt koleksi kt peti ais.hihi
boleh kn?

Newer Post Older Post Home