Pages

Thursday, December 16, 2010

my mum birthday...


pada 12/12/10 birthday my mum, sambut ngan 3 potong kek serect recepi je...awat beli 3 potong je kan, beli le sebijik kan, 3 potong nie pun lum abih makan lagi tau, kek bukan leh makan banyak2 pun mual arr, kitaorang hadiah handbag untuk my mum. semoga Allah panjangkan usia my mum, dan diberikan kesihatan yang baik n berbahagia selalu..amin.. bab menantu tu next year ek kitaorang bagi hadiah menantu...suh arr kak long dulu heheheh...tahun nie dah dapat cucu kira ok le kan muhammad adam haris ( ank abg aku ) :)

1 comments:

elleyayah . said...

birthday elly 14/12.mkn secret recipe.sedap.hehe

Newer Post Older Post Home