Pages

Monday, December 27, 2010

KISAH KITA AKAN DI REMOVE


Ada sape2 perasan tak, kat blog aku ada lebel KISAH KITA, nie konon2nye novel cerita cinta aku le, tapi terpaksa diremove ke blog baru, so aku buat satu blog khas untuk KISAH KITA....so mulai tahun depan tak akan wujud lagi kisah cinta dalam blog personel aku nie izyanty collection, Bila baca balik cam nak muntah lak. baik aku jangan tulis kat blog nie kan, nanti orang lain lak naik nyampah. blog baru tu just untuk simpan kisah cinta aku je. tak akan dipublish kepada umum, dan blog tu pun aku tak letak tempat untuk follow. maybe 2,3 tahun baru akan dipublish.

tiba-tiba nak jadi penulis novel lak kan heheh..aku ada gak tulis carpen dalam kertas, tapi malas pulak nak menaip balik. cerpen tu tertulis time aku tengah bosan di ofis.

4 comments:

E.d.Y said...

rajin betul berkarya

elleyayah . said...

rajin nye izyanti berkarya.elly kalau ada mood je baru jd pengarang.hhee

LyNn'Azlina said...

nak ajdi penulis novel...silakan...jika ada bakat apa salahnya...lagipun leh jadi kenangan nanti

elleyayah . said...

betul2.xya la dgr orang ckp pe.teruskan berkarya ek .

Newer Post Older Post Home