Pages

Thursday, December 23, 2010

RUPA SEBENAR HADIAH UTK PENGOMEN TERBANYAK


Aritu aku cakap nak bagi yang colour merah kan, so yang kat atas tu le, 1 lagi colour purple untuk aku guna tukar2. aku memang giler benda alah nie tau, setiap kali p johor mesti beli, kat tempat aku xjumpa pun, kalau ada pun mahal arr. dah 3x p johor n 3x p cameron, memang suka lah p 2 tempat nie heheeh. nie pun 1 kedai je  kt ayer hitam leh dapat murah, kedai lain semua jual mahal, so aku borong 4 utuk th nie heheh. corak bunga n love nie tengah in sekarang. th lepas aku p xdak lagi corak camni, just benang je.
selamat aku kaki servey sebelum beli tau, leh dapat harga terbaik punya. johor n penang jauh tol arr kan.




aku malas tol nak pasang kat pintu, kena panjat kerusi, so korang tengok samar2 dah le hehehe. aku testing kat tgkap je, 2 pasal meleret. sape2 yang dapat nanti pasang kat pintu memang cun le. kalau pintu korang rendah terpaksa gunting sendiri yg meleret tu ok. yg pintu umah aku singkat sikit, tapi ok.

masa aku buka petang kemarin, tengok cantik lak colour merah nie...waaaa rase sayang lak nak bagi heheh...tapi jangan risau aku dah janji mesti bagi punya.


ok sekarang korang rase pe ek, nak tak nie...xnak sudah heheh

DIULANG HADIAH NIE UNTUK PENGOMEN TERBANYAK SAHAJA. 1 ORANG JE AKAN DAPAT HADIAH NIE.



HADIAH LAIN-LAIN DISINI


komen korang akan dikira dari date 
1.12.2010 sehingga 31.12.2010 ( 1bln sahaja )


UNTUK JOIN KLIK SINI

MASA TINGGAL LAGI SEMINGGU JE....

6 comments:

elleyayah . said...

i love .like like . elly nak langsir comel tu .

nanakimie said...

wah...sapa la pengomen t'banyak tu..hehe..

LyNn'Azlina said...

NAK TIRAI TU...CANTIKNYER...

shera haifa said...

menarik gak..gntung kt dpn pntu bilik.brtmbh ceria nmpknya

Myra Jay said...

Cntik Iz, leh letak kt rumah baru mYra, pastu Iz mai la rumah tgk ok ke x.. hehee

elleyayah . said...

hrp2 elly dpt la langsir comel tu.elly nak kaler pink.hehemst lg comel kalau gntung kt pintu bilek.

Newer Post Older Post Home