Pages

Monday, December 13, 2010

sangat suka benda comel2

notepad yang comel, beli tapi tak guna pun, suka sangat sebab dia comel dan kertas dalam tu bercolour2. getah ikat rambut tu je pun yg aku beli dan guna, semua 5.


 yg ni pulak cermin, bila buka dalam ada sikat n cermin
nie pun beli tak guna gak, 



yang nie penyepit baju, cute sangat...sayang le pulak nak kepit baju hehehe

p/s : barang nie aku beli just untuk my collection. korang nak tak hadiah saguhati comel2 camni???kalau u all nak nanti aku beli lagi hehehe...

1 comments:

elleyayah . said...

akak.elly pun suke bnda2 yg comel gak.lagi2 kalau warne pink.like like

elly nak cermin tu la.hehe

Newer Post Older Post Home