Pages

Monday, December 6, 2010

HASIL DUIT NUFFNANGKU...???






my nokia c3 pink




meh tengok aku beli pe ngan duit nuff aku, en nuff tersilap masuk duit dalam acc aku kot, tetiba2 je aku leh beli hasil tajaan. kalau tengok betol2 blog aku ner leh dapat duit sebanyak tu kan, dah rezeki terpijak, ambik je lah, lain kali buat le lagi en nuff he3...korang jangan sibuk2 nak report kat en nuff lak ek. senyap2 dah k.


aku memang nak hp baru  dah lama, tiba2 dah dapat duit terpijak beli je lah kan, sukurang-kurangnye nampak gak lah kan. ada sape2 yang tak puas ati ke, camna aku leh dapat duit dari nuff lak kan. okey tak yah pening2 pale camna aku leh dapat k. sebenarnye cite kat atas tu rekaan semata2 ok. nie bukan duit hasil nuff le, duit nuff aku nak cash out pun tak boleh lagi le.

sebenarnye ni duit tajaan dari Izyanty collection spa @ home . Bagi yang berminat dalam bisnes kecil-kecilan boleh le menghubunggi aku untuk menjadi agen. ( leh dapat bonus tau )+ untung runcit + mata ganjaran. memang berbaloi2.

Sempena akhir tahun ini aku dengan sukacitanye membuat jualan murah akhir tahun, KLIK SINI 


JANGAN LUPA JOIN GIVE AWAY AKU ek..MUNGKIN ANDA YANG BERTUAH

p/s : dalam beberapa hari nie aku tak dapat blogwalking n melawat blog yg join GA aku. selepas berukband ku ok, aku akan terjah blog korang k. just tinggalkan jejak n komen untuk memudahkan aku melawat kembali.

2 comments:

Myra Jay said...

Hehee, ingtkan betul la td duit nuffnang..
Ok ar bisnes dah maju, dah leh bli hndphone baru..:)

elleyayah . said...

wah.terkejut gak lah ttbe bce entri part atas tuh.hehe

gud2.sgt jeles pkai hnset nokia pink .

Newer Post Older Post Home