Pages

Tuesday, December 21, 2010

ole2 dari cameron....

aku ada ole2 dari cameron gak tau,  sape yang join GA aku leh dapat ok...nanti aku publish ek...rajin blogwalking kat blog aku insyaallah leh dapat. dah habis terjah blog yg join GA aku. tapi ada  4 blog lagi yg aku tak dapat cari link dia yg tepat. nape thah jadi camtu, sat lagi kalau free aku cuba lagi. yang tinggalkan jejak kat cbox aku aku akan berkunjung kembali sabar ek, sebenarnye banyak sangat aku tak dan nak masuk lagi. thank's yang rajin2 jenguk sini. dari yg minggu lepas lagi, slow2 aku terjah ok.

8 comments:

Ya ALya said...

semoga ada rezeki ya

Myra Jay said...

Nj jugak Iz..hehee

izyanty collection said...

ya alya : insyaallah kalau ada rezeki

myra : boleh2...ada peluang heheh

Nur Ezzat said...

oke...sudah join ga.. nak sekarang! hahaha

LyNn'Azlina said...

suker ole2 dari cameron...blog n3 saya telah diterjah..

izyanty collection said...

ezzat : nak skrg ek, lum duedate lagi hehehe

lynn : all the best :)

kakngah said...

it's ok dear.. take ur time..

elleyayah . said...

ole2 dr cameron?best2 . elly nak 1 leh?
elly da join GA akk.akk da jenguk ke?
elly hrp elly bertuah. amin~

Newer Post Older Post Home