Pages

Thursday, December 2, 2010

kenape u all suka beli minyak wangi mahal2 ek???

salam pagi khamis..cepat tol masa berlalu kan, tapi yang tak bestnye walaupun masa cepat, lum masa gaji aku akan dapat, minggu depan baru dapat, orang lain leh seronok2 shoping aku leh tengok je lah, time gaji aku dapat jatuh ari cuti awal muharam lak tu, bos aku  dia takan bagi gaji awal sehari pun.

sebenarnye nak tanya pasal minyak wangi le, aku dok tengok kat blog le kan, ramai gak lah orang dok cite bab minyak wangi depa beli yg mahal2, nape ek orang suka minyak wangi mahal2...yang murah2 tu tak wangi ka ek. ke diaorang beli sebab jenama or suka bau wangian dia. tapi m'sia pun ada gak klon antarabangsa sama je bau, tahan lama lak tu, aku basuh baju pun wangi dia tak hilang lagi. tahan lama tol. ke aku jelous ek coz tak mampu beli hahahahah...bagi aku wangi dan murah dah cukup, sebabnye aku memang suka barang murah tapi berkualiti huhuhu..

minyak wangi yg mahal pernah aku beli pun brand CLINIQUE nie pun bersebab beli...kalau tak memang aku tak beli le. dalam banyak2 brand antarabangsa clinique je harga yang murah aku rase, yang lain semua lagi mahal.

banyak lagi minyak wangi nie, rase dah bosan lak , lama sangat tak habis2 lagi, pakai cam tak bau pun, aku pakai one drobe ada gak bau, tahan lama, dia punya lotion lagi wangi dari perfume....

2 comments:

Fadzillah Kamarudin said...

avon punya pun wangi...
WoE...

elleyayah . said...

saya pakai silky girl ja

tips nak beli perfume utk dishare

EDT n EDP sgt kekal lama baunya
tapi harga agak mahal skit lah.

Newer Post Older Post Home