Pages

Tuesday, December 14, 2010

main game di facebook..best ke

aku tengok ramai tol orang suka main game kat fb kan, korang pun sama gak ek.. aku tak pernah pun main game kat fb. seronok ek main game, setengah orang sampai ketagih main game kan, awat aku tak dak perasaan nak main game pun, pelik tol...aku rase aku tau nape,sebabnye aku malas nak fikir kot hahahah... main game memang kena fikir2 sikit baru otak jalan kan2...? kena ada strategi n bagai ek...baik jangan mula nanti xleh berhenti lak kan huhuhu.

4 comments:

amirulez said...

layan woo.. dah berpuluh game fb main.. dr game simple2 mcm word games, smpi ke poker sume.. memang ketagih la..

izyanty collection said...

memang kaki game ek :)...teruskan dari buat perkara yg tak elok kan..baik main game

ShazlinaSaad said...

bes la men game ...release tensyen..hehe

elleyayah . said...

ingat lagi.last year game famous kat fb ialah farmville.rata2 sume fbians nak bercucuk tanam je kat farmville tuh.haha.

Newer Post Older Post Home