Pages

Monday, December 13, 2010

"GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"




nampak je ada GA dari blog mamat nie terus aku nak join sebab syarat dia senang je. lagipun memang jelous arr tengok dia p melancong kat 3 buah negara nie. memang teringin nak p situ gak tau, nasib baik ada ole2 kan, tak leh p pun kira ok le kan, kalau bertuah leh gak merasa ole2 dari Beijing, Padang/ B.Tinggi/ Singapore kan. u all yg lain kalau nak cepat2 le join ok.
 *** 30 PEMENANG AKAN DIPILIH ****


boleh pilih 5 hadiah, ok aku nak pilih yang nie
Dari BEIJING
Fridge Magnet

Dari Padang/BukitTinggi

Fridge Magnet
 Beg Sulam

Dari Singapore

Fridge Magnet
Keychain


Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)

2. Jadi follower blog ini...

3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
aku nak tag COLOTEH M.J

4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry BELIAU...

Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010

untuk JOIN KLIK  The Beauty In Ugly

4 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

izyanty collection said...

ed.y : w'lcome...xtau nak gak ole2 tu heheh

butterflyana : thank's :)

elleyayah . said...

elly pun join GA nih.tp xbertuah pn.huhu

Newer Post Older Post Home