Pages

Wednesday, December 8, 2010

jawapan buat Fahrin Ahmad \(*_ ^)/



aku terbaca kat wall pelakon kesukaan aku, so aku nak tolong bagi jawapan le, nyibuk tol kan nak buat en3 khas, harap2 dia baca hehehe...


Perempuan kalau bercakap sesama perempuan, suka ckp pasal topik apa yea??
jawapan : girl kalau cakap sesama perempuan mesti nak cakap pasal gosip orang sekeliling, pastu nak kongsi cite drama korea yang best, n ada mamat ensem n girls cute hahahah. ada gak lah selit pasal bf sikit, cite banyak sangat pasal bf pun bosan gak. produk kecantikan pun nak sembang gak, ko pakai produk pe ek cantik je tengok. pas tu nak tiru2 lak huhuuhu. fesyen baju yang tengah in sekarang, of coz kena beli tau.


kalau bercakap pasal lelaki dan rship.(.sesama perempuan ckp )
jawapan : mesti nak tanya bf ko camna ek..bagi hadiah pe, kuar dating kat ner, best ke bf ko hahahah.bf ko membosankan ke tak ek huhuhu..

Barang dan xtvt.. Apa yg perempuan suka??
jawapan : barang yg prmpuan suka ek...banyak tol suka, tambah2 kalau tengok barang cantik lagi cute huhuhu...handbag n baju barang wajib tukar selalu, barang me-up wajib gak...dalam erti kata lain barang yg best lagi cantik semua prmpuan suka lah hehe  
bagi aktiviti lak, mesti lah suka shoping, makan angin, lepak2 tempat2 yg best..kedai2 mamak boleh le jugak sekali sekala hahahah...

Stress suka buat apa?
jawapan : kalau stress  menulis dalam diari atau blog huhhu..nangis pun ok gak kan, p shoping comfim hilang stress..main game, sembang ngan orang tersayang leh hilang tau stress..tolong le jangan gangu sy masa sy stress huhuhu. tengok wayang...rapunzel sgt sesuai...
 
p/s : ada sape2 nak jawap lagi sila tulis kat komen ok..

1 comments:

elleyayah . said...

i love fahrin ahmad too <3

soalan pertama : of course lah kitorang akan borak psl gosip sana sini.mengumpat sikit.hehe

soalan 2 : same cm jwpn izyanti la (tp sy xberpunya lg )

soalan 3 : i love pink n shopping la.

soalan 4 : kalau stress saya akan menulis dan menulis lg kt blog.merayau tgk blog kwn2.hehe

Newer Post Older Post Home