Pages

Friday, December 24, 2010

hadiah utama untuk blogwalking terbanyak - GA

key-chain couple


tali nie aku terbeli, sebab suka tengok tali colour merah, tapi tak tau nak buat pe,  boleh gantung kunci/ hp/ kad student kan. tapi aku cam tak sesuai lak nak buat camtu, zaman study2 dulu boleh le kan heheh...so aku bagi satu set le kat pemenang nie,ok ke?


KLIK UNTUK JOIN

GA akan tamat pada 31/12/2010 tinggal seminggu je lagi. cepat2 le join ok.. :)

5 comments:

Kie-yu said...

izma sy ada email kt awak watermark utk blog
cekidout eh :)

Fadzillah Kamarudin said...

mai tengok hadiah...
huhu...

Hana Kirana said...

Hadiah umpama penghargaan... Oleh itu Setiap pemberi pasti akan dihargai walaupun ia tidak lah sebesar mana....

:)

LyNn'Azlina said...

wah..pelbagai adiah ada..jemput join my ga jugak...

elleyayah . said...

wah2.elly nak keychain leh x?comel sgt.hehe

Newer Post Older Post Home