Pages

Friday, December 3, 2010

tak suka tol a'ah...

mood memang akan jadi tak best sangat bila berukband lembab kan, nak blogwalking pun xleh, untuk yg join GA aku tinggalkan link korang ye, nanti beruk aku dah ok baru aku masuk melawat,  sungguh tersiksa hari-hariku...waaaaaa...untuk yang blogwalking kat blog aku, aku akan bayar balik selepas semuanye ok ek. rajin2 le masuk blog aku, 
jangan lupa join 1st Give Away Izyanty Collection. kemarin aku join segmen en ben tapi kesilapan teknikal pe thah link aku takdak pun dalam senarai komen segmen tu. nie semua gara2 berukband aku le, so biar lah dah berlalu pun. Firstime join jadi camtu lak...:(

2 comments:

ct noarizah said...

Kena komen blk kt En Ben tu..igtkan dia kdg2 dia pun tak perasan coz ramai yg join segmen dia...sy pernah gak kena camtu.

elleyayah . said...

pakai broadband ape?

Newer Post Older Post Home