Pages

Tuesday, December 21, 2010

AKHIRNYE SIAP JUGAK...


Dah siap mengisi borang  dan mencari dokumen2 yang diperlukan...baru leh ngadap blog heheh..pada mulanye aku nak p beli terus kat pejabat CIDB. p sekerat jalan patah balik sebab ada lori sengal yg bawa laju tu arr terpercik air kat aku, last2 aku print kat internet le senang, xtau le depa terima ke tak. cakap leh muat turun mesti le boleh kan, sama jugak kan. tapi kalau income tax punya borang banyak songeh sikit kalau kita print sendiri, depa nak kertas A4 jenis tebal camna thah. tak pasal2 borang kena reject camtu je.

3 comments:

LyNn'Azlina said...

akhirnya...siap erk..hehe...kebanyakan lori mmg agak sengal2 sikit..hehe

kakngah said...

aku nyer cidb card dh expired. skrg tak keje lg.. tak perlu la renew.. :P

elleyayah . said...

dah siap ek?congrate akak~

ps ; tapi ape tu.xtau la.hehe

Newer Post Older Post Home