Pages

Wednesday, December 8, 2010

apa yg aku boleh buat ngan kertas hijau nie ek...

Acara memilih reben untuk my sampul lulur, reben yang pink dah dapat, tapi yang colour hijau lumut yang aku nak tak dak pulak, dah habis terus dalam stok, padahal baru je depa susun semua stok baru, still xdak gak. camna aku nak buat nie. colour hijau yang lain semuanye tak match. yang warna biru tu nampak cantik je kan, tapi lagi le lari tema. so jangan beli heheh. konon2nye sebagai alternatif mengantikan reben colour hijau yang aku nak tu, so aku telah membeli kertas yg kat bawah nie.


  colour dah match, tapi bila aku cuba potong ala2 reben, tak menarik langsung, kertas nie sedikit jarang, memang tak sesuai arr. dah le terbeli 10 helai, aku nak buat pe ek ngan kertas nie?? ada sape2 yang ada idea kreatif  leh bagi cadangan tak, alang2 dah terbeli kertas nie aku cuba buat sampul cam kat atas tu. nak letak ape pun tak tau le, letak gula2 untuk majlis kawen leh tak ek? kat kedai A TU Z tu je yang jual banyak reben. lagipun c2 harga murah berganda dari kedai lain. kat mana lagi ek yang ada kedai besar2. nampaknye aku terpaksa tukar colour lain. yang asal cam kat bawah nie.



selepas nie terpaksa le aku menukar colour hijau tu kepada colour lain, nak kena match kan dulu colour mana yang sesuai, supaya nampak nice. orang p kedai A TU Z tu cari barang kawen, aku p cari bahan buat sampul barang niaga aku lak huhuhu...sangat suka kedai A tu Z semua barang kawen dan barang untuk buat kraftangan ada di situ. untuk bakal2 pengantin leh le shoping situ, harga sangat murah k. untuk mendapatkan diskaun 10% jadilah ahli memang berbaloi. 

2 comments:

elleyayah . said...

comel2 .elly nak 1 leh x? hehe

haya said...

cik izyanty, kedai a tu z ni kt penang kn? nk kirim blh ke? *serious ni* :)

Newer Post Older Post Home