Pages

Friday, December 10, 2010

PAGI JUMAAT aku buat2 rajin

Assalamualaikum dan selamat pTG..sekarang baru leh menulis.. pagi tadi masa dok siap2 nak p keja tiba2 minyak wangi aku jatuh, selamat tak pecah botol tu, lepas tu aku pegang barang lain pun asyik jatuh je, nape lak jadi camni ek...ada sesuatu akan berlaku ke. dah rase sikit tak sedap hati, kemarin dah kena tegur ngan bos, tapi dia tak marah le, aku buat suara naif sikit, terus bos tak jadi tinggikan suara sengal tol hahaha. memang salah aku pun, lupa nak gitau pasal 1 surat penting. so pagi2 sampai ofis terus menyapu satu ofis n lap cermin pintu bagi berkilat, takut dia naik angin lak ngan aku, baik aku bagi ofis nmpak bersih, kot2 tak jadi marah bila tengok ofis bersih.

tadi dia masuk ofis aku buat muka sengih2 nasib baik tak kena marah huhu. dia datang bawa keja yg banyak untuk aku, tapi dia yg tolong rekod siap2 kat aku, aku just key in dalam komputer je nak buat claim. baik kan bos aku, tak nak aku pening2 tengok kertas DO, so dia tolong  tulis dalam kertas dulu heheh. ok thank's ye bos... by the way aku memang banyak keja arini, ok nak kena kuar dulu. sok dah cuti, sepupu aku kenduri, blog mybe terbiar jap. tengok arr kalau sempat buat autopublish ptg nie.

2 comments:

Myra Jay said...

Bestnyer dapat bos cmni.. Ada job 0 gtau myra k..:)

izyanty collection said...

myra : hehe memang best..tu psal bertahan lama. insyaallah kalau ada gitau :)

Newer Post Older Post Home