Pages

Tuesday, December 14, 2010

kenduri kawen hari rabu

sekarang musim orang kawen kan, tadi aku dapat jemputan dari rumah sebelah ofis aku, tapi pelik lak nape buat hari rabu ek..selalu orang buat hari cuti. tak kisah lah kan, leh makan free sok. padahal aku tak kenal pun umah sebelah tu, dh pak cik tu jemput aku nak p gak lah. rumah pak cik tu tepi jalan, satu line ngan ofis aku le, umah dia tak dak halaman, so dia menumpang khemah di halaman big bos aku, tu pasal aku pelik, apasal letak kerusi n meja dalam pagar umah bos aku lak, tak dengar pun bos aku nak buat kenduri. rupanye2 jiran dia nak tumpang. nak p ngan sape nie, dh le tak kenal, aku nak p time rehat tu. betol2 ngan ofis aku lak tu. sok mesti org ramai.

1 comments:

elleyayah . said...

kenduri kawen ari rabu?memang pelik tol la.kn ari bekerja tuh.

Newer Post Older Post Home