Pages

Wednesday, December 15, 2010

TAC aku tak antar laporan pun..

kemarin aku bayar berukband nie online guna maybank2u.. sepatutnye selepas 2 jam beruk takan lembab dah, tapi setelah berjam2 tak ok pun, TAC aku pun tak hantar laporan kt hp aku untuk info tranfer duit. pelik tol, selalunye on the spot dia antar report kan, masa aku buat pembayaran tu siap potong duit dah n succesfull je. pelik2 tol. banyak blog yg aku belum blogwalking lagi nie, yang join GA aku pun lum masuk tengok lagi. berukband cepat le ko laju ek. aku minta maaf banyak2 k belum leh blogwalking.

1 comments:

elleyayah . said...

akak pakai broadband ape?broadband cel saya pn lembab semacam je.pdhl bru je pas byr bil..

Newer Post Older Post Home