Pages

Thursday, December 2, 2010

Buat suspen je


Sedang  dok mengarang  ayat-ayat cinta heheh....tiba2 depan ofis aku soerang lelaki, pelik semacam je apasal mai ofis aku lak, thah2 orang tak betol kot kan, p check pintu, selamat aku dah kunci. Dia still berdiri lagi depan ofis sambil dok panggil2. Aku pun buka pintu Tanya nak pe?...nak jual tak besi2 buruk2, tin2 ke botol2…cisss orang kutip besi buruk rupanye, patut le pakai baju camtu huhhuhu…so aku cakap le tak mau jual pe, dia lak cakap nie banyak nie tak mau jual ka, tak nak gak bos saya tak bagi jual le,dok suruh aku cll bos aku lak, last sekali dia blah camtu je….

1 comments:

elleyayah . said...

hehe.memang suspen tol la bace.hehe

Newer Post Older Post Home