Pages

Thursday, December 16, 2010

terpaksa tutup air-cond

selamat pagi semua...pagi nie cuaca elok panas. harap2 panas le sampai ke petang kan, bagi baju kering dulu. sok nak p bercuti dah, aku ada order barang tapi lum ada lagi, ingat leh la pakai masa p travel  nie, nampak tak sempat le pulak, sok pagi2 dah nak bertolak :(. kena p cari kasut baru kat pasar malam dah lah. tak sempat nak p super market. aku ingat leh dapat cepat rupanye lambat ek. aku dah mula rase nak selsema, cepat2 tutup air-cond...sok tak pasal2 lak selsema ner best p jalan dalam keadaan tak sihat. sok malam tido kat cameron higland..mesti sejuk, aku tak suka tido c2 coz sejuk sangat. last year pun dah pergi c2. tapi tahun nie nak p lagi gak, suka sangat p cameron. sepupu aku tanya apasal ampa p tengah2 bulan, awat tak tunggu gaji dulu? sebenarnye kitaorang p guna duit caruman setiap bulan. kitaorang kutip sorang rm10 setiap bulan ( ada 2 family ), bila ujung tahun leh la p jalan2. so tak yah risau nak kena kuar duit poket sendiri dah. semuanye dah ditanggung just bawa diri je. 

p/s : untuk yang suka p melancong tu, buat la tabungan setiap bulan sikit2 ok. memang berbaloi : )

1 comments:

elleyayah . said...

tips yg berguna lah.
selesema ek?jge kesihatan baek2 tau :D

Newer Post Older Post Home