Pages

Monday, January 3, 2011

SECARA RASMINYE PERYERTAAN DAH TAMAT



Assalammualaikum dan selamat pagi, SELAMAT TAHUN BARU...semoga tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnye. lambat tol kan ucapka tahun baru, almaklum le cuti 3 hari, disebabkan aku tak online di hari cuti, so baru arinie leh wish.



1st GIVEAWAY IZYANTY COLLECTION dah tamat tepat jam 11.59pm 31/12/10.

nama-nama pemenang belum diumumkan lagi, harap bersabar ek, aku akan kira secara manual sama, so terpaksa ambik masa sikit, hari nie pun agak buzy ngan keja. by the way kalau nak tengok keputusan tak rasmi korang leh skrool ke bawah sekali..

3 comments:

Hana Kirana said...

Selamat Tahun Baru untuk Izyanty juga

elleyayah . said...

xsabar2 nk tau result.hhe
nwy,heppy new year too

LyNn'Azlina said...

xde harapan nak dpt tirai tu..huhu..hope bertuah dpt mende len

Newer Post Older Post Home