Pages

Monday, December 27, 2010

500 BLOG

banner-ben-3
 untuk JOIN KLIK SINI
  

Tuliskan serba sedikit 

mengenai diri anda 

nama penuh aku IZMA YANTI BT MOHAMAD, kat blog aku letak izyanty je kan, iz kat depan tu orang selalu ingat gabungan nama ngan bf, tapi bukan camtu le, aku jarang bercakap ngan orang tapi bila menulis banyak lak benda aku nak bebel hehehe.. 

 tujuan jadi blogger ..

kenapa aku nak jadi blogger sangat ek, sebabnye aku ada banyak masa terluang kat ofis, aku tak tau le pulah istilah blogger nie, yg aku tau mula2 dulu nak tulis blog je sebab suka2, lagi satu aku suka baca apa yg orang tulis. rasanye aku lebih suka membaca dari menulis kot. kalau menulis nie kena ikut mood dan idea baru leh menulis. bila balik dari keja aku takan jadi blogger, bila kat rumah aku terpaksa lupakan sekejap pasal blog.


p/s : aku tak pasti blog aku leh tersenarai lg ke tak, sebabnye aku baru online pg isnin. 
harap2 dapat ek en Ben. :)

5 comments:

nazirulhazwan~ said...

abg ben, lambat ni bang.haha:P

elleyayah . said...

elly pn ada join gak.tp xterselit pn blog elly kat blog ben.

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

apisv2 said...

mengunjungi, mengkomen dan menggegarkan blog anda!
nice blog;)
blog apisv2©

dyg said...

salam perkenalan, sy dtg dr blog Ben..jom baca .. byk dah FanPage Dialog2 Kak Limah Balik Umah

Newer Post Older Post Home