Pages

Thursday, December 30, 2010

SOK CUTI UMUM KAN?

Perdana Menteri Beri Cuti Umum Pada 31.12.2010 Sempena Kejayaan Piala Suzuki AFF 2010



 Malaysia menang agreget 4-2 ngan Indonesia semalam kan, aku tengok kat part last je dekat2 nak habis lagi 10 minit heheheh. aku memang tak minat bola pun, pagi nie aku buka blog, cam biasa tengok komen kat blog dulu, pastu baru tengok dashbord tekan satu2, eh tengok2 ada org tulis pasal cuti umum esok, betol ke nie, so klik le satu blog then baca, betol le depa tengok kat ASTRO. umah aku ner ada ASTRO tu pasal aku tak tau, bagus gak ek ada blog leh tau macam2. dah aku jarang tengok berita kat tv, tengok tv pun time ada drama petang2.n drama korea malam. tu je aku tengok.

 akhirnye ada gak cuti derect 3 hari heheeh. sebelum nie dok frust sebab new year jatuh hari sabtu, waaa tak dak cuti ganti le kan kalau jatuh hari sabtu. cam biasa je cti 2 hari tiap-tiap minggu. selamat malaysia menang bola  gak aku cuti derect 3 hari hehe... TANIAH KEPADA PEMAIN MALAYSIA.

 Sangat suka lah korang menang sebab aku leh cuti huhuhu.

p/s : pas baca pasal cuti umum kat blog, terus aku msg bos aku tanya pasal cti,
aku : sok cuti umum pasal menang bola sepak, so boleh cuti le kan?
bos aku reply : OK
yeahhh aku leh cuti hahaha
aku je leh dapat cuti nie, org yg keja kat side tak leh  cuti pun.bos aku pun tak cuti

JUMAAT CUTI 31/12/2010

3 comments:

LyNn'Azlina said...

yey!soks aya pun cuti

ღ TeRU²bOzUღ said...

yey :)

cuti cuti !!

elleyayah . said...

yeah.esk cuti la.seronok2.ps:pdhl skrg nga cuti sem la.
esk da blk mktb.wawa

Newer Post Older Post Home