Pages

Monday, December 20, 2010

MOOD untuk keja pagi isnin

assalamualaikum dan selamat pagi..selepas balik bercuti selama 3 hari, badan rasa fresh, sesegar sayur diladang cameron, tadi sibuk siapkan keja yang lum siap kan lagi. nak tau cite yang best masa aku bercuti di cameron tunggu ok...berukband pun dah laju, sangat suka...cian lak kat ko berukband aku tak bawa ko masa p jalan2 aritu, memang fokus untuk bercuti je. terasa macam berada di cameron lagi arr..ujan lak pagi2 nie. misi menjelajah ke blog akan bermula :)

3 comments:

Myra Jay said...

Wahh, bestnyer p bercuti.. Myra pn ada plan ngn kgkwn study nk p CH lepas exam nie.. Xsabo nk p...

izyanty collection said...

myra : bawa sekali sarung tangan n mafela heheh musim hujan kt sana, sejuk sangat...

elleyayah . said...

selamat kembali bekerja akak

ps : elly dlm mood cuti lg nih. hehe.xmau jeles2 tau.da holiday kt cameron kn.ade ole2 utk elly x?hehe

Newer Post Older Post Home