Pages

Saturday, December 4, 2010

kerana si mamat mata sepet?

 nie le bf baru aku, i like mata sepet hahahah...ini hanyalah cerita dogeng, aku tak minat pun kat dia, tapi dia yang minat aku hhuhuhu...tahun depan dia  datang malaysia buat konsert tak silap bulan 3 kot. dah aku tak minat apasal aku dok sibuk2 menulis pasal dia kan, ke aku peminat dalam senyap ek? hahah mungkin gak minat dalam diam kot. by the way aku tau gak le sikit2 pasal dia, sebabnye akak n adik aku minat giler kat mamat nie. 

Disebabkan mamat nie, akak aku n adik aku siap buat drama di hari minggu lagi, ciss buat panik kitaorang je. depa cll aku masa dlm keta, kitaorang on the way nk p kenduri dia tanya ada rm500 tak sekarang, aku ckap tak dak,  dia call kali ke-2 suruh tanya sape ada rm 500 sekarang, dia bagi aku dengar suara sape thah, depa leh dok buat drama yg depa xleh balik selagi tak dapat rm500. kitaorang pun dah panik gak lah, apasal cakap camtu depa ada langgar keta sape2 ke, selagi tak bayar tak leh balik, kebetulan sepupu aku baru dapat gaji, dia pun tranfer le duit dulu, hari isnin bru akak aku dpt gaji terus bayar balik. depa siap pesan jangan gitau mak aku. dalam kepala otak kitaorang dah rase tak sedap hati, kenape ek ngan depa nie. dh le masa tu kami dok sesat jalan nak p umah kenduri, depa lak leh buat drama.

petang depa sampai umah, aku tengok keta ok je, siap muka happy je. so pe lagi masuk bilik tanya apa kes? nak tau tak depa cakap pe, kami dah panik tadi  p tanya tiket konsert jay chou, tiket dah sold out, tinggal sikit je lagi. tiket yg murah dah dah habis jual wei ari pertama kuar dah nak habis, laris tol kan si mamat taiwan nie....aku memang tak minat benda2 camni. depa memang sekepala, kat umah aku ner geng sangat pun bab2 hiburan ngan depa. masa tahun 2008 mamat nie buat konsert depa p jugak. kalau aku le kan tak sangup perabih duit sebab artis. masa ari consert tu depa jual barang2 yg ada muka jay mahal2 pun diaorang sangup beli tau...ujung bulan tak cukup duit, aku lak jadi bank depa huhuhu..setakat leh bagi pinjam je ek.!!!

3 comments:

Areen said...

waahh, ur sis mmg hebat r...
i like...

jay chou nih most talented artist kt asia ni tau...
harus dyorg cmtuh...

huhuuuu....

Anonymous said...

omaigoshh!!dcrita d cni?malu ehh!!hahahahah..demi jay!!SANGGUP!!!hahahha

elleyayah . said...

jay chou penyanyi taiwan kan .

Newer Post Older Post Home