Pages

Monday, July 5, 2010

hatiku terpaut..


haa tengok aku beli pe masa p JJ  ( jaya jusco ) terbeli lak reben nie, xtau nak buat apa pun, macam2 jenis corak ada, aku suka sangat, last2 aku beli reben nie coz sama cam blog aku heheh....sayang tol nak guna, rase cam nak kumpul banyak2 je buat koleksi. boleh buat pe ek ngan reben nie ek, kalau korang ada idea gitau aku ek,,,buat ikat hadiah sayang tol. Boleh buat craft ape ngan reben camni ek. dalam kedai tu ada 1 rak bertingkat2  reben yang comel2, geram tol tengok.yg nie saiz besar rm6.90, saiz kecik pun harga sama gak baik aku beli yang besar kan. pas dah beli aku pun ronda2 lak kedai lain, ada jual gak reben comel2 gak tapi xbanyak pilihan tapi harga dia lagi murah rm 3.90 saiz kecil.
ok aku dah tau ada tempat lagi murah, kalau nak buat koleksi p cari kat kedai yang murah heheh....

2 comments:

Azura abd aziz said...

Salam nak tny awak tau mana nak ribbon yg murah2 & cute...

izyantyPersonalTaste said...

azura : kalau area penang nie kedai A TU Z...murah2 dan cantik...kebanyakna kedai bunga n kedai barang2 kawin ada jual :)

Newer Post Older Post Home