Pages

Tuesday, July 20, 2010

B01 : JOM BUAT PAGAR RUMAH UTK KESELAMATAN.......


 Rumah sape yang xdak pagar lagi jom buat pagar, pagar umah memang penting untuk keselamatan rumah kita, memandangkan sekarang nie banyak kes kecurian n lain2 lagi y not korang buat pagar umah or tingkap.  kat office aku dulu xdak grill kt tingkap ngan mudah je pencuri masuk, ada le dekat 2,3 kali. kes pertama kena pecah biasa le mesti le depa curi komputer, pc,  printer,  scaner.  tapi bos aku buat dek je.  kali kedua pun sama gak. kes 3 buat report polis, kena marah lagi ada le, polis tu cakap apasal xpasang grill kat   tingkap dah banyak kali nie. lepas tu baru bos aku pasang.



kalau dok umah taman mesti le nak pasang grill pintu n tingkap lawa2 kan, korang leh tengok desing mana yang korang berkenan kat bawah nie. semua cantik2 kan. 
pilih2 jangan xpilih heheeh

UNTUK SAPE2 YANG BERMINAT NAK BUAT PAGAR UMAH DAN TINGKAP LEH HUBUNGGI NO KAT BAWAH NIE YE.


MHH Delima Enterprise.. 743 jln nilam 2, tmn delima, 08000 sg.petani, kedah. 
no fone:019-5043926 Hafiz

selain tu benda lain pun hafiz buat ye antaranya ialah :


kerja2 kimpalan, pendawaian elektrik n kerja2 am. brpengalaman dlm pembuatan 'Wrough Iron".

PRODUK LAIN : 

pintu pagar

jeriji tingkap, pntu

bumbung (awning)

n sgla yg brkenaan dgn iron works.

gmbr projek blh ambk je dr album 'iron works' dlm profile . Faiza Mahaniza Mohamad

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000235924834#!/faizamohd



tempahan DITERIMA
  
DARI SEMUA NEGERI IKUT  JENIS PROJEK. 

klau jauh tp x brbaloi x trma K.

  no fone:019-5043926 Hafiz 


JOM TENGOK KAT BAWAH NIE,  PILIH2 MANA YANG BERKENAN....
NAK DESING LAIN LEH REQUEST JUGAK


HARGA BOLEH DIRUNDING....









0 comments:

Newer Post Older Post Home