Pages

Saturday, July 24, 2010

ini rahsia tau ???

Aku baru dapat msg dari adik aku....tanya resepi  n bahan2 untuk buat spaghetti..ada note lak "ini rahsia"....apahal pun xtau le kat dia...maybe nak buat suprise kot....untuk bf kot heheeh.....adik aku mana ada bf le huhu....mybe BFF dia kot.....thah le jadi ke tak dia masak nanti....selalunye aku yang buat depa tukang makan je....aku makanan wasten xberapa suka sangat, makan sikit2 je....almaklum le tekak orang melayu...hehehe...aku takan share post nie kat FB so kawan2 dia xtau le kan.....ini rahsia k.....heheh...
special dia nak masak untuk BFF dia punye birtday
cayalah adik aku masak sendiri....heheh...





1 comments:

Anonymous said...

ha!!hebat kan adik kamu ni...hahha.walaupn pedas sgt (pds gila) xpa..msak ngn pnuh kasih sayng..tq 4 da recipe..weehoo..adik kamu sudah besar

Newer Post Older Post Home