Pages

Sunday, July 25, 2010

ari minggu untuk berwalking...

aku xtau nak menulis pe, so aku berjalan2 le kat blog orang....best pe....ari biasa xsempat nak lepak lama2....tadi p makan mee ketam kat juru....sedap le jugak tapi ketam xdak isi arr...sebab bukan bulan mengambang......ape kaitan lak ek....ada kaitan nanti aku cite...n post sekali gambar mee ketam tu ek....

korang rajin2 le masuk blog aku....dah tukar lagu baru....ada orang kisah ke aku tukar lagu baru ek.....
kalau nak tau lagu pe, masuk dengar ek...utk tenangkan ati.....


untuk peminat2 novel bersiri ketika cinta bertasbih aku dah post minggu nie nye part 5....jom layan....
korang cari2 le kat blog aku mesti ada punya....
nie sedikit sedutan part 5....ner leh kis2 le....haram tau ....selebihnye baca sendiri k. 

Newer Post Older Post Home