Pages

Wednesday, July 21, 2010

aku lebih rajin sejak jadi blogger????

Baca tajuk kat atas tu ye.....betol2 aku lebih rajin sekarang, dulu malas tol, mase untuk mengutok diri sendiri huhuhu......malas tol anak dare nie dulu, mentang2 keja senang, dekat buat xkisah je apa2 pun. dulu mana ada aku nak iron baju awal2 untuk seminggu. pagi tu nak p keja, pagi tu la baru aku iron baju, malas kan....? sekarang xlagi, sampai mak aku pun heran heheh....sekarang nie solat isya  awal waktu, lepas orang azan terus aku solat. so sekarang aku rase lebih teratur. selepas selesai semua baru aku akan ngadap lappy untuk berblog huhuhu...selagi xsolat n siap keja umah memang aku xleh ngadap lappy. nak berbloging pun ati xsenang.

hari keja ar paling best dari ari cuti, nak tau nape kat umah aku kena buat keja umah ner ada masa nak ngadap lappy. time hari keja aku ada banyak masa lapang, 2 pasal asyik mgadap lappy je.hehehe.

0 comments:

Newer Post Older Post Home