Pages

Friday, July 30, 2010

suprise tol petang nie..??

Dalam aku dok edit2 en3...member baik aku msg...xpe la aku pun balas la msg dia n tanya khabar...tiba2 kat luar ada keta colour hijau masuk office...ok pun dok fikir2, setahu aku xdak customer yang beli tanah lot kat aku keta camni...sape ek yang datang nie..xkuar pun dari keta..pas 2 ada msg dari member aku suruh kuar...memang sah le dia yang datang...happy sangat nie....selamat dia msg aku dulu tadi, selalunya time nie aku kat bank..ptg nie aku xp. kalau x memang sama2 suprise le kan heheh...dia singgah sat je, dah nak balik alor setar...teringat le pulak zaman study dulu. thank's ye najwa ingat nak singgah jumpa iz...dia dari lumut tadi so singgah jap jumpa aku sebelum balik a.setar.


1 comments:

Hariz said...

Wahhh
Supriseeeee :P

New Entry Prof-Hariz
Kenapa Mama Perlu Berbohong?

Newer Post Older Post Home