Pages

Thursday, July 29, 2010

pesanan buat bakal2 pengantin

 


aku lak sibok2 lak nak pesan...hahahah....ada orang request nak tengok baju2 pengantin n macam2 le yang berkaitan ngan barang kawen nie kan...sepupu aku le yang request ramai le pulak supupu sepapat aku yang nak kawen pas raya nie...xpe korang kawen le dulu...aku tolong le ape yang patut...nanti bila time aku lak nak kawen jangan buat2 xtau lak ek...haha..tapi selalunye bila dah kawen n ada anak kecik susah le kan nak datang2 tolong lak...sape yang kawen awal le untung kan....

aku ada post senarai link butik2 pengantin yang korang leh tengok ada gak link untuk gubahan hantaran. post tu akan kuar kol 2.30 pm k.

buat pasangan yang akan berkawen aku nak nasihatkan sikit, perkahwenan sebuah perkongsian hidup kan, tapi apasal urusan perkahwenan orang laki suka serah bulat2 kat kaum pempuan buat sorang2 ek. tolong le bagi kerjasama sikit kawen sekali seumur idup kan...susah ke nak luangkan masa untuk sama2 urus nak sedia persiapan perkahwenan....majlis kawen tu satu ari je...tapi dia punya persiapan tu makan masa berbulan2 tau.  jangan ambik mudah je k.

aiksss apasal lak aku yang naik angin kan, cam aku lak yang nak kawen kan hehehhe...just dari pengalaman lepas, tapi ramai arrr laki cam2....pengalam aku ek baik xpayah cite tutup buku. tapi bersyukur sangat2 xjadi kawen ari2. cite setahun lepasnye...jgn ingat buat rosak ati je kan huhuhu....

0 comments:

Newer Post Older Post Home