Pages

Monday, July 5, 2010

Begang tol aku ngan BM





sape2 yang join Blogger M'sia leh nampak kat status BM ada nama aku... poyo tol le admin page tu. aku nak boikot BM.... aku xpernah view page 2 sejak ada perang mulut antara blogger. admin depa memang mulut main cakap lepas je kan, masa kes blog Hellioz ari2 lagi aku nak boikot. daripada orang xkenal blog Hellioz terus ramai yg p masuk baca. Hellioz tu gak yang untung. aku xsokong pun Hellioz. just gitau je.

korang nak tau nape BM letak nama aku kat status depa, aku p tag kat pages depa. mana le aku tau xleh, antar leh msg kat inbox awal2.....dok tulis amaran kat page BM aku bukan baca pun, sebab xsuka masuk. tapi aku tag link blog aku kat page 2 je hehe. alang2 dah terjoin guna je lah kan. nak tarik diri pun dh xleh, kita kan perlu manfaat FB. sekarang dia nak banned aku, xheran pun lagi bagus. lagipun page blogger m'sia xsupport pun blogger blogsport. depa kan semua .com. 2 pasal le poyo terlebih.

sebenarnye memang aku xtau pun nak link camner. so sape2 yang tau  leh la tolong ajar aku ek. aku memang buta it pun. aku takut pas nie dapat warning dari en Ben lak ( kelab blogger ), coz aku tag sekali gak heheh...
kenape aku tag ??? sebab 2 je yang aku tau, kan kat blog ada utk share, so dari c2 le aku link post aku utk masuk kat FB aku,kelab Blogger n Blogger M'sia. so secara outomatik ada kat 3 pages serentak. so memudahkan aku le kan. mudah untuk aku je, tapi rupanye menyusahkan orang lain le plak huhu...

tapi ada bagus gak BM letak nama aku kat status dia, xpasal2 orang yang xpernah view blog aku pun terview
lak, thank's ek.....selamat tinggal Blogger m'sia yang poyo.

1 comments:

E.d.Y said...

btol2...mmg xpuas hati dgn admin BM...baru2 ni die sound pasal link..kene buat full link la..apa la..macam bagus sngt...

Newer Post Older Post Home