Pages

Thursday, July 29, 2010

puase punya hal

pagi semua....tadi pagi...member tempat keja aku datang office....nama dia siva....aiks...apasal lak ko datang office ek...bos xtinggal apa2 duit kat aku pun...just cakap dalam hati...aku pun p la buka pintu...aku tanya ada pe??? aku memang kunci pintu office pun dok sorang2...rupanye dia nak ambik minyak itam back hoe...dia driver back hoe kat tempat keja aku nie....dia tanya aku dah makan?? biasa la ayat berbasi2 pagi2 nie...tak makan g, puase aku cakap...dia tanya puasa ganti ka....tak aku cakap puasa sunat...dia faham ke x ek puase sunat tu pe...suka ati dia le...then siva lak cakap ooo puasa siap2 ek untuk bulan puasa nanti?...eh xlah mana leh buat camtu...bulan puase tu wajib puasa.. bulan cam sekarang sunat je, buat boleh, xbuat pun leh....so dia tanya lagi nape puase sekarang....saje praktis utk bulan puasa nanti aku kata...yg aku pasti memang dia xfaham apa aku cakap kan.


0 comments:

Newer Post Older Post Home