Pages

Tuesday, July 27, 2010

untuk mgekalkan kesegaran...???


 Jom cuba...nak segar ek....first mandi arrr...minum kopi cap kapal api kaw2 punye...iklan je lebih, xsedap pun kopi tu sebenarnye....aku syorkan jangan beli...buat air jadi ceroy je....letak  le banyak banyak kopi pun still xpekat gak......akhir kata xsedap arrr cam diwar2 kan kt tv  tu...iklan yg menipu.....kui3....

 ok NIE LE TIPS UNTUK SEGARKAN.......JOM CUBA HEHE





Mengekalkan Kesegaran Udang



Udang basah memang mudah berbau jika tidak pandai menyimpannya. Cara yang paling mudah ialah dengan cara mengaulkan udang tersebut dengan gula kasar rata-rata setelah membersih dan membuang kulitnya. Kemudian simpan udang itu dalam peti sejuk.

1 comments:

Hariz said...

Hahahah Sangat Mantap..
X Beli Kopi Cap Api
Tapi Minum Di Kopi Old Town Memang Terbaikkkkk

New Entry Prof-Hariz
Ingat! ! ! Untuk Hidup

Newer Post Older Post Home