Pages

Friday, July 23, 2010

aku sedih tengok pak lah...

malam nie aku parking lappy aku depan tv, sambil tengok berite tv3...dalam berite ada pak lah, dah lama xtengok pak lah kan sejak xjadi perdana menteri....ati aku memang cepat tersentuh walaupun xdak kaitan ngan aku pun....hehehe....aku ingat lagi masa dulu, diorang suruh pak lah letak jawatan cepat, sabar le kan memang le pak lah nak bersara dah pun. bagi la masa sikit kan...tapi diorang still ngan lantang n terbuka suruh perdana menteri bersara awal. pas tu xdak sape pun nak bantah kan. kalu nak ikut pak lah ada kuasa le kan nak lucut jawatan sape yang nak dia berundur kan. macam kes sammy value tu, dia siap pecat lg orang yg nak dia letak jawatan. tapi kenapa masa pak lah dulu xdak orang nak sokong dia pun....sedih tol...just pendapat peribadi je..

0 comments:

Newer Post Older Post Home