Pages

Tuesday, July 27, 2010

kenapa blog aku izyanty collection???

Apasal aku letak nama blog aku belakang ada collection ek.....padahal aku xdak produk ape pun yang aku jual...aku pun pelik gak....kadang2 aku xtau nape aku buat sesuatu, perlu ke kita buat sesuatu bersebab???
one day sebab tu akan muncul n maybe berguna....tunggu dan lihat....dengan yakin lak kan...hehehe

sekarang aku xnampak pe lagi pun....

selalunye aku akan buat sesuatu lebih awal,,,tiba2 sok benda tu memang nak guna....so diorang cakap eh...cam tau2 je ek...

 macam kat tempat keja, tiba2 je aku nak prepair benda alah nie siap2...padahal bos aku xsuruh pun buat or bg arahan ape2 lagi, n aku pun saje2 je nak buat sebab tergerak hati...soknye bos aku datang suruh buat benda alah tu, aku terus bagi je...dah siap awal lgi....kebetulan tol.....banyak tol kebetulan dalam hidup aku nie.....

2 comments:

Hariz said...

hahaha xpe2
saya menanti kenapa ada
collection..
hehehe

Saya suka blog anda rasa tenangggggggggggggggggg

New Entry Prof-Hariz
Ingat! ! ! Untuk Hidup

izyanty collection said...

ok...tuggu tgok k hehee
rase tenang leh masuk selalu...tq. me to rasa tenang bila lepak kat blog

Newer Post Older Post Home