Pages

Thursday, July 22, 2010

KENAPA GENG BUDAK JAHAT?????

Aku bukan budak jahat le, apasal suruh aku join sekali ek..... ayat poyo aku di dalam hati heheh.....xnak dicop budak jahat tau..kui3....cisss.... fikir negatif je aku nie.  xbaik tol kan aku???...tapi aku  telah menjoin group nie gak. yeaaahhh aku dah tergolong dalam geng budak jahat.....??? sekarang  dah  leh  jadi jahat ke,  apasal lak aku seronok sangat nie....mesti korang heran kan??? jom tengok kat bawah nie, apasal aku join.....

~
~
~
~
~~
~
Ditubuhkan atas inisiatif untuk merapatkan kembali kemesraan yang telah terjalin diantara bekas-bekas pelajar SMTK batch 2000-2001. ( sek Men Teknik Kulim )
~
~~
~
hahhaha pasal nie le aku join, sebelum tu siap cek kat list members kat group tu dulu, kawan2 baik ku semua ada kat c2. then baru aku join....hahaah poyo's tol aku.....

Tapi nape korang letak nama geng budak jahat ek, admin tolong jawap ek?

soalan gurau2 je, jangan ambik serius k. korang pun xkenal aku, sebab aku budak PPN dulu, low profail n xkawan ngan orang sangat, bercakap pun jarang. hanya kat blog je aku cakap banyak camni.



p/s : en3 nie bukan nak cari pasal k, bak kata admin group nie UTK merapat hubungan ex- student SMTK.

KURANGKAN  KONTROVERSI,  TINGKATKAN TRAFIK BLOG HEHEH....\(*.*)/

0 comments:

Newer Post Older Post Home