Pages

Tuesday, July 20, 2010

pekara wajib aku buat time lunch = rehat

selamat petang semua, jom aku nak kongsi perkara wajib aku buat time rehat.....pe lagi balik umah arrr wajib tu. sampai umah perkara pertama aku buat angkat kain di jemuran. angkat siap2 time tu, takut petang hujan menyusahkan jiran2 lak. dah settle angkat kain baru makan tengahari, lepas aku dah makan baru bagi kucing makan lak si oren tu, tapi arinie dia xdak pun time aku balik, selalu ada je, lantak ko le oren aku tinggal siap2 nasi kat luar kat ko. pas tu aku tido 15minit, orang cakap lepas makan jangan tido kan, tapi aku dah biasa camtu, xdak efek apa pun, leh diteruskan. korang jangan tiru perangai aku lak ek huhuhu...tido2 ayam je, pastu bangun mandi, solat, siap p keja balik. kol 2.30 dah sampai office. time rehat aku 1jam 1/2 huhuhu...
time lunch korang perkara wajib buat pe ek????

0 comments:

Newer Post Older Post Home