Pages

Friday, July 23, 2010

malam nie xramai orang ek...

aku dok cek kat FB xramai yg online malam nie.....nak tulis en3 pun xdak idea...semangat menulis xdak malam nie.....nak p selongkar dapur arr kot2 dapat idea nak menulis hehe....buah rambutan ada dalam peti ais....nak g makan....korang mesti pelik aku letak buah rambutan dalam peti ais....saje je letak nak makan sejuk2 baru sedap...korang cuba le buat...

kat akademi al-quran ada AKBAR AZMI, suara sedap ngaji....dah tentu le kan dia penyanyi 



mamat nie dah kawen rupanye...aku pun xtau bila, nie pun baca kat blog zon artis th lepas dia kawen....tp kt media xdak sangat kan..

kol 10 keatas baru ramai kat FB rupanye, selalunye time nie aku dah tido, tu pasal xtau heheh..


0 comments:

Newer Post Older Post Home