Pages

Thursday, July 29, 2010

jom pilih pakej perkahwenan...




buat bakal2 pengantin korang leh tengok pakej n desing baju yang korang suka utk majlis nanti.boleh klik kat bawah nie k. jap nak bagi tips sikit sebelum nak sewa baju pengantin tu y not korang buat serve dulu k, harga setiap kedai berbeza...maybe leh dapat lagi murah kat kedai lain...lepas raya ramai kan yang nak kawen kan, buat tempahan awal k...



http://www.puteris.com/
http://rinssuzana.fotopages.com/?entry=1993302
http://www.syokkahwin.com/direktorikahwin/butikfesyenkahwin.htm
 http://www.pengantin.com.my/zydacollection/butikpengantin/catalogue/?pic=14-Baju-Pengantin-Muslimah-Bertudung-
 http://baiduribeauty.blogspot.com/
http://d-ratu-bridal.fotopages.com/?entry=1983428
http://www.kahwinmall.com/index.php?q=busana%20pengantin%20muslimah&ref=direktori
http://www.nellyza.com/



gubahan hantaran
http://www.tepak-sireh.com/


0 comments:

Newer Post Older Post Home