Monday, July 19, 2010

ANTI WANITA BERSKIRT PENDEK...???

aku xsuka tol wanita suka pakai seksi, nak tunjuk pe thah heheh aku lak tambah2 
mamat  ner thah  cakap, eh bukan laki suka ke tengok wanita seksi.....tol x korang2 semua....aku sure laki2 kat luar sana mengaku huhuhu...




Apasal mamat sorang nie xsuka ek, aku suka tol le mamat yg fikir camni, cute lak tu, paling best dia xsuka tengok wanita seksi.....jom2 aku tunjuk muka mamat nie ek.   korang jangan nak rebut2 ngan aku lak ek hhuhuhu...
~
~
~~
~
~



nie le  mamat tu cute kan, nama dia MIN HO ( Boy Over Flowers ) dia cakap dia seorang lelaki yang konservatif dan tidak suka jika wanita yang tampil imej seksi. malah, kawan2 wanita yg rapat dengan dia, dia akan tegur jika mereka memakai skirt pendek. saya akan pastikan bakal teman wanita saya kelak tidak berbuat perkara yang sama, katanya. 
suka tengok  cite dia belakon dulu boy over flowers nie versi korea. yang versi taiwan  meteor garden. 
aku suka versi korea lagi.

1 comment:

ibu WaWa said...

akak memang minat kat dia ni. akak simpan semua episod cerita 'boys over flower'