Pages

Saturday, July 10, 2010

KAWAN2 BLOGGER - TOLONG...

Aku nak join geng blogger nie yg cam logo kat atas tu. dah try masuk, tapi xjumpa pun tempat untuk daftar, yang ada untuk daftar FB. kalau kita dah daftar mesti le kena copy cod logo untuk letak kat blog kan. so benda2 tu semua aku xtau n xjumpa pun. aku klik logo tu kt blog org lain untuk masuk pages geng blogger. tp still xjumpa untuk daftar pun. sape2 yang tau tolong ajar ek....TQ

0 comments:

Newer Post Older Post Home