Pages

Sunday, July 11, 2010

AKTIVITI HARI MINGGU

Korang buat pe ek bila hari minggu. aku xbanyak aktiviti coz lebih suka dok umah. kalau ada hal2 tertentu je kuar. jom tengok apa yang leh kita buat bila ujung minggu tanpa perabih duit :



- tolong le mak korang masak ke, xpun masak ngan kawan2 ujung minggu.

- window shopping je, jangan perabih duit sangat,heheh....tapi tu le kan bila dah kuar mesti duit habis gak 
   tengok barang yg berkenan.

- Beriadah.baik untuk kesihatan

- Berkebun

- tengok dvd cite yang best/ tv rancangan xmenarik sangat ujung minggu

- buat hobi baru ke, contoh : menjahit, buat craft dan lain2

setakat nie je aku terfikir masa kol 4.20 pagi aku tulis en3 nie coz xleh lena. buka lappy le pe lagi.nak layan bola xminat. akak aku je dok layan bola sorang2 dia.

0 comments:

Newer Post Older Post Home