Pages

Saturday, July 17, 2010

jom makan cupcake.....

Jom aku nak kongsi kata2 pengusaha cupcake n cake yang berkerja kat umah yang berjaya ( pada asalnye buat kat dapur umah je, sekarang dah buka kedai n pekerja pun ramai dah ) .  pengacara tu tanya apa halangan or cabaran dalam bidang nie......dia cakap xdak halangan n cabaran langsung coz 
BILA KITA SUKA & MINAT  NGAN APA YANG KITA BUAT, SEMUANYA JADI MUDAH & SENANG.

Dulu dia kata masa keja makan gaji balik keja rasa letih. sekarang bila buat apa yang dia minat sampai xtido pun still rasa xletih,  rasa lagi seronok, xberehat pun xpa. dia cakap nyesal xbehenti keja awal. dan yang paling best katanye dia sentiasa dekat ngan anak2 dia.

cayalah...... usahawan wanita sekarang......

kalau sape2 yang berminat leh masuk blog akak nie untuk maklumat lanjut, dia ada sediakan kelas buat cake sekali. kedai kek dia kat petaling jaya


http://norrizanbakers.blogspot.com


p/s : aku tengok segmen apa kata wanita tadi kat tv 1.









0 comments:

Newer Post Older Post Home