Pages

Friday, July 2, 2010

HARI CUTIKU....yg buzy


Esok hari sabtu kan, aku dok planing nak bangun lambat sikit,  kot2 le hujan cam pagi tadi, lagi best le kan hujan pagi2 time cuti.. tadi masa aku dok makan tenggah ari mak aku pun bersuara kat aku n adik aku.  sok bangun awal p tolong masak kat umah akak sepupu aku, dia nak buat makan2 untuk birthday anak dia..baru terfikir nak bangun lambat, dah kantoi.  xpe2 ari ahad ada lagi.  lepas makan aku pun p lepak2 depan tv sat,  sementara tunggu nak solat zohor.  adik aku lak buat ayat best kat aku, sok kita buat kimbap ek. oh no selalunye bila sebut kite 2,  maksudnye aku sorang je yang masak, depa tolong skit2 je. korang tau x kimbap 2 ape?? sepe2 yang minat cite2 jepun n korea dah tentu tau kan. nanti aku tunjuk camner rupa kimbap yang kitaorang buat k....

0 comments:

Newer Post Older Post Home