Pages

Sunday, July 4, 2010

drama korea terbaru- 8TV

Jom tengok drama korea terbaru kat 8tv. setiap isnin- jumaat 8.30 - 9.30 ( isnin nie baru start 5 Julai 2010.) xsabar nak tengok, padahal akak aku pun ada dvd my fair lady ni, masa depa dok tengok aku xtengok sekali pun, aku suka tengok kat tv lagi, coz bersiri, lagi best ternanti2 setiap ari heheh.... baru suspen kan.





sinopsis MY FAIR LADY

Kang Hye Na yang diperankan oleh yoon eun hye merupakan seorang pewaris Kang-san Group, pemilik dari ‘Lady Castle’ dan terbiasa dengan gaya hidup seperti putri. Setelah orang tua Hye Na meninggal karana kecelakaan pesawat terbang dia diasuh oleh kakeknya. Hye Na adalah seorang yang keras kepala, egois dan merasa seperti dunia ini tidak bisa berputar tanpanya, hal ini disebabkan karena saat dia tumbuh dia tidak pernah merasakan kehangatan dari keluarga. (wah keren juga kan yoon eun hye jadi cewek yang sombong, angkuh dan egois.


p/s : aku copy je sinopsis nie dr blog indon ner thah heheh....

0 comments:

Newer Post Older Post Home