Pages

Sunday, July 4, 2010

aku xsunyi lagi heheheh.....

akhirnye malam nie aku dapat gak lagu yang aku nak. tapi still xdak tempat untuk stop. kat gratisan music,  je ada yang lagu aku nak.. ingat nak ambik kat mixpod.com coz ada tempat untuk play/stop tapi xjadi sebab lagu yang aku nak just ada sekali ngan video clip. dah tray masuk kat blog xmuat n buat bertambah lambat buka blog je. lagu nie sentimentel je, xlah terkejut orang kan. ok aku nak tido. ari nie banyak aktiviti aku buat. isnin nanti aku cite.......sok pagi2 nak buat kimbap lak sebelum adik aku bertolak ke s.alam.....gd nite

0 comments:

Newer Post Older Post Home